diensten

maatwerk

Bij créamour kan je terecht als je zelf geen tijd hebt om je lievelingstrui te breien : wij breien hem graag voor jou op maat in het materiaal en de kleur die jij kiest.

Of zag je een tasje in onze etalage en je wil het graag in een andere kleur? Laat je inspireren en stel je vragen vrijblijvend!herstellingen


Wij staan tot jouw dienst voor alle herstelingen aan kledij : een rits in broek of jas vervangen, een rokje smaller of korter maken, hemdsmouwen inkorten : het kan allemaal. We staan ervoor garant dat de ingeleverde stukken klaar zijn binnen de afgesproken tijd, dat is meestal 1 week.

Alle prijzen in detail voor deze dienst vind je hier.

De stukken worden bij ons met zorg behandeld in een nette omgeving. Het enige wat wij vragen is dat ze in fris gewassen toestand bij ons worden afgegeven.


patronen

Je was te laat om een workshop te volgen of je zou hetzelfde  willen maken op eigen houtje? Vraag gratis de werkbeschrijving als je het nodige materiaal bij ons komt halen. Je vindt ook al een heleboel patronen gratis op deze site. Klik hier voor een overzicht.


advies op maat

Je kan breien of haken en wil iets moeilijker proberen, maar je verkiest dat te doen onder begeleiding. Voor elke klant bij créamour bieden wij gratis handwerkadvies aan. Je bent ten allen tijde welkom in onze winkel, maar op zaterdag maken we er graag meer tijd voor in ons breicafé. Doorlopend van 10 tot 17 uur zitten we samen te breien of te haken terwijl we genieten van een lekker kopje koffie of thee. Voor een half uur of een halve dag? Je kiest zelf wanneer je het beste uitkomt!

 de woltreffer : 't gezelligste breicafé van de streek

Hoe naai ik best een naad dicht in mijn breiwerk? Kijk wat ik gebreid heb! Hoe brei ik een kabelpatroon? Hoeveel steken moet ik opzetten voor een muts voor mijn kleindochter? Ik heb een steek laten vallen, kan iemand die oprapen?

Deel je kennis, stel je vragen, laat je bijstaan, kom je realisaties tonen : alles kan in ons breicafé..het kost niets en het advies en een kopje koffie of thee krijg je 'r ook gratis bij. Het enige wat wij van jou vragen is dat er uitsluitend met garens uit onze winkel wordt gewerkt.