exit corona

schrijf je in voor onze nieuwsbrief >


< en volg ons op sociale media

HEROPENING NA DE CORONAMAATREGELEN


Wij zullen (ONDER VOORBEHOUD VAN WIJZIGINGEN) vanaf woensdag 13 mei 2020 onze winkel terug opendoen, maar rekening houdende met de voorwaarden die opgelegd zijn door de overheid.

  • Er zullen maximaal 3 klanten tegelijk binnen in de winkel mogen zijn. Indien u merkt dat u de vierde of volgende klant bent, dient u buiten te wachten op anderhalve meter van de inkomdeur tot er 1 klant naar buiten komt.
  • Aan de ingang van onze winkel staat een bus met ontsmettende handgel, deze mag u gebruiken, wij verzoeken u uw handen goed te ontsmetten alvorens iets aan te raken.
  • Wij dragen zelf een mondmasker om u te beschermen indien wij zonder het te weten toch besmet zouden zijn of geraken met het corona-virus. Voorts hebben wij een plexi-scherm voorzien aan de kassa om onszelf én u te beschermen.
  • Wij vragen zoveel mogelijk kontaktloos te betalen; onze betaalterminal is uitgerust om op dergelijke manier de betaling te kunnen uitvoeren.
  • Wij kunnen retouchewerk aan uw kleding doen, maar de wachttijd zal mogelijks langer zijn dan vroeger omdat we de kleding de eerste 48 uren niet willen manipuleren. Wij vragen met klem de kleding eerst te wassen. Afspelden kunnen wij niet voor u, dit moet thuis door uzelf vooraf gebeuren. U deponeert uw kleding in de daartoe voorziene papieren zakken die u aan de ingang vindt.
    U krijgt een bewijsticket in tweevoud van ons waarvan u 1 deel in de zak doet en 1 deel meeneemt zodat we uw volgnummer kunnen vragen bij afhaling.
  • Wij verzoeken u ook in de mate van het mogelijke zo weinig mogelijk artikelen aan te raken in de winkel.
  • Zolang de afstandsregels gelden, zullen er geen workshops georganiseerd worden en is er geen breicafé op zaterdag.

 

MONDMASKERS
Wij bieden mondmaskers aan tegen de prijs van € 8,00 per stuk met elastiek of met striklinten. Deze zijn via onze webshop te bestellen. Onze maskers zijn huisgenaaid met 100 % katoenen stof die kan gekookt worden om ze te ontsmetten (ook die met elastiek). Deze maskers zijn genaaid volgens de instructies van de FOD volksgezondheid. Ze bestaan uit een buiten- en een binnenlaag, waar u dan zelf een filter kan tussenschuiven (papieren zakdoekjes of keukenrol o.d.) Zij bedekken zowel de mond als de neus en kunnen indien gewenst uitgerust worden met een neusklem in aluminium tegen de meerprijs van 3 €.
Opgelet : deze maskers geven aan de drager zelf geen enkele garantie tegen besmetting; lees zorgvuldig de instructies op de website van de FOD voor een correct gebruik en onderhoud van de herbruikbare stoffen maskers.

Wij bieden voor de doe-het-zelvers verschillende fournituren aan die nodig zijn voor het maken van de maskers : o.a. stikgaren, biaislint, elastiek, bandjesgaren…


 

Dit alles onder voorbehoud van de richtlijnen van de overheid. Indien de exitstrategie wijzigt, zullen wij deze ook aanpassen.Provinciesteenweg 60, 3190 Boortmeerbeek | Tel : 016/50.35.00 | E-mail: info@creamour.be

KBC BE67 7310 2422 2487| BTW: 0832.114.401