producten

breien en haken

Om te breien en te haken bieden wij kwaliteitsgarens van Lang Yarns en Schoppelwolle aan. Beide merken genieten wereldfaam.

Wij kiezen bewust voor natuurlijke materialen zonder te veel synthetische toevoegingen. Zuivere garens zijn zoveel aangenamer om te dragen : katoen, merino, casjmier, bamboe, linnen, zijde...in allerlei diktes en kleuren, aangepast aan elk seizoen.

Wij volgen ook de periodieke uitgaven van de patronenboeken van Lang Yarns, zodat uw brei- of haakproject zeker tot een goed einde komt. Natuurlijk staan wij altijd tot uw dienst voor advies bij uw keuze en bij de uitvoering van uw handwerkplannen. U kan de periodieke uitgaven, kleurenkaarten en het  kwaliteitsaanbod bekijken op de websites van onze leveranciers door op onderstaande linken te klikken.
handwerk

Bij créamour vind je kwaliteitsritsen van Optilon en allesnaaigaren van Gütermann. Onze naalden, breinaalden, haaknaalden en kleinvakmercerie worden gefabriceerd door PRYM : het wereldmerk bij uitstek.


Ook voor fijne haakgarens van DMC en Lang Yarns in wit, ecru, goud en zilverkleur kan u bij ons terecht.

Wij verdelen hOOOked Zpagetti om tasjes mee te maken en we hebben een groot assortiment tas-handgrepen en schouderhengsels op voorraad. Voor advies hieromtrent bent u aan het juiste adres , vermits Nadine zelf het boek "tasjes haken" heeft geschreven : boordevol patronen ter inspiratie.